Gründer

Jeg elsker å jobbe i team. I min arbeids karriere har jeg tatt meg muligheten til å følge egne drømmer. Her er noen av selskapene jeg har vært med å bygget. Noen med investor og andre uten. Arbeidsveien har vært lik. Summen av mange detaljer for å skape noe som skiller seg ut.

 
Miriam Mumtaz

KONTAINER AS (2016 - nå)

Selskapet er et lite studio i Kristiansand som designer møbler og styler boliger for salg.
Interiør har alltid vært en sterk interesse i mitt liv og det er en befrielse å kunne være kreativ sammen med Monica Kleppe. Design er en plass hvor vi føler oss åpne og fri. Vår stil er ren, men har en fot innenfor det industrielle og luksuriøse. Vi kaller det myk minimalisme.

Nettsiden her
Instagram her

Miriam Mumtaz

CrossFit 46 (2013 - 2015)

2 boxer i Kristiansand.

Etter en kommersiell runde med Spring gikk motivasjonen videre inn i idealisme og 2 CrossFit boxer ble skapt med egne midler. CrossFit 46 er i dag drevet av min svoger Sindre Trondsen og ligger på Lund i Kristiansand.

Nettsiden her
Instagram her

Miriam mumtaz

PLAY (2014 - 2015)

Etter å ha vært i treningsbransjen i mange år var savnet etter noe bra utstyr enormt. Derfor ble PLAY skapt. Det er en utstyrsleverandør som har spesialisert seg på CrossFit boxer og utøvere.
I dag blir det drevet av av noen dyktige mennesker og trenger du noe utstyr så anbefales det å ta en titt på siden deres

Nettsiden her
Instagram her

miriam mumtaz

Spring ( 2011 - 2013)

Norges første funksjonelle treningssenter kjede. Gosh så gøy. Gosh, så vondt når investorene ønsket å skifte strategi. I dag er det et "vanlig" treningssenter og trenerne som mente kroppen var den beste maskinen og ikke apparater, takket pent for seg. En god erfaring å være tro mot det man brenner for.  

Nettsiden her
Artikkel i fvn.no her
Artikkel i dn.no her


Skjermbilde 2019-06-29 kl. 23.10.48.png

Imara Mila (2011)

Kristiansand sitt første sentrumsløp.
Etter flere år som trener merket jeg ofte hvor mange mennesker som ikke hadde spesielle mål med treningen. Derfor tenkte jeg at jeg ville lage målet deres?
En opplevelse og løype de kunne trene mot. Imara Mila ble et løp og 350 mennesker deltok.

Flere bilder fra løpet her