NETTSIDER
Ditt viktigste digitale uttrykk.

 

Prosessen rundt å utvikle en ny nettside er delt inn i tre faser👇

01
Jeg lytter.
Strategi

Det første jeg gjør er å planlegge. I denne fasen samarbeider jeg gjerne tett med deg som kunde. Jeg får en innsikt i selskapet ditt gjennom visjoner, verdier, posisjonering og konkurrenter. Eller hvis det er for store ord så bidrar jeg med der du er nå.
Jeg trenger å forstå hva dine kunder opptatt av og målrette ditt budskap. Det handler om å lage noe som skiller deg fra konkurrentene dine.
Å skape et inntrykk du ønsker å etterlate.

02
Fokuserer på det personlige.
Tekst og bilder

Det er viktig at hjemmesiden stråler en sterkt identitet.
Arbeidet ligger i tekst og bilder og det må sendes, samt velges.

Jeg kan dessverre ikke utarbeide teksten for deg, mest fordi hjertet av bedriften bør ligge hos deg og dermed hva man ønsker å formidle, men er selvfølgelig behjelpelig og støtter hele veien inn.

Bilder forteller mer enn 1000 ord sies det. Her ligger ofte hemmeligheten til en god hjemmeside. Hjertelig velkommen inn i vår bildebase, men flott om du vet hva slags bilder du ønsker. Hvis ikke våre bilder faller i smak finnes det utallige kjøpe tjenester, dog for tillegg i prisen.

03
Leverer med stil og hurtighet
Publisering

Etter struktur, tekst og bildevalg går man inn i design fasen. Gjennomgang av første utkast er alltid spennende. Etter et par redigerings runder ferdigstilles hjemmesiden og man kobler det opp mot domenet.
Jahoo, siden går live.